totalrenovering

En pålitlig renoveringsfirma

Något som utmärker oss som byggföretag är att vi har möjligheten att erbjuda flexibla tjänster. Vi har resurser och rätt kompetens för att ombesörja en stor totalrenovering. Det innebär att du inte behöver kontakta fler aktörer, istället är det vi din enda kontrakterade firma.

Vi ser till att planera och genomföra projektet, ibland helt på egen hand och vid mer omfattande totalrenoveringar hyr vi in underentreprenader. Totalrenovera med oss och slipp oroa dig för att saker och ting lämnas ogjorda. Vi är en trygg och pålitlig renoveringsfirma som alltid ser till kundens bästa!

Från rivning till byggnation

Att totalrenovera ett hus är ett komplext arbete som innebär flera krävande moment såsom rivning av konstruktioner. Beroende på fastighetens storlek kan vi utföra rivningsarbetet på egen hand, men ofta hyr vi även in specialiserade entreprenader. Det gäller även grävarbete och dränering där vi samarbetar med erfarna firmor från den lokala trakten.

  • Demolering och rivning
  • Dränering och rördragning
  • Struktur och byggnation
  • Plattsättning, måleri och snickeri


Under projektets gång utför våra skickliga hantverkare alla ingående moment med stor precision och noggrannhet. Vi anser inte något uppdrag vara färdigt förrän du som kund är fullt ut nöjd med resultatet.

Renovera tryggt och säkert

När du anlitar Muzliukaj kan du lita på ett korrekt utfört jobb där vi alltid arbetar utifrån branschregler och bestämmelser. Vi månar om både din och våra medarbetares säkerhet vilket innebär en noggrann planering, förberedelse och trygg arbetsgång.

Vår personal använder anpassad utrustning och diverse skyddsdetaljer för att garantera ett säkert utförande. Det gäller även den omgivande miljön såsom anslutande byggnader eller närliggande konstruktioner. En totalrenovering sker utifrån Arbetsmiljöverkets bestämmelser där syftet är att skapa en trygg arbetsplats under projektets gång samt ett säkert boende.

Vill du veta mer om hur vi arbetar och hur vi garanterar en trygg och säker totalrenovering i ditt hem? Hör av dig till oss för att få en närmare presentation av Muzliukaj Construction och våra arbetsrutiner.

Vad kostar en totalrenovering?

Att prissätta en totalrenovering är tämligen svårt på förhand om inte några konkreta uppgifter finns, såsom material eller val av vitvaror. Vi försöker dock alltid att ta fram transparenta offerter till dig som vill få en ungefärlig prisuppfattning i ett tidigt skede.

Om du undrar vad en totalrenovering kostar kan du begära offert på hela projektet eller utvalda delar. Vi räknar på ditt projekt och återkommer med ett detaljerat förslag baserat på tidigare genomförda renoveringar.

Inget uppdrag påbörjas innan du har bekräftat offerten eller att vi tillsammans blivit överens om utförandets omfattning. Som byggföretag strävar vi efter en ärlig och öppen dialog med våra kunder. Därför kan du lita på en trygg kommunikation genom hela projektets gång.

Totalrenovera med Muzliukaj Construction och du är garanterad ett professionellt utförande, trygga villkor och ett trevligt bemötande!

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.