Om oss på Muzliukaj Construction

Byggstomme för ett hus av Muzliukaj Construction

Vi är ett mindre byggbolag med stor kunskap och framför allt mångårig branscherfarenhet. Idag utgår företaget från Västra Götaland där vi har vår största kundgrupp, däremot kan vi i mån om tid även erbjuda våra tjänster på längre avstånd.

För dig som letar efter en trygg och pålitlig byggpartner är Muzliukaj Construction ett självklart alternativ. Vi sätter stort värde i varje enskild kundrelation och engagerar oss fullt ut i våra uppdrag.
Välkommen med din förfrågan, vi återkommer omgående!

Lång erfarenhet av bygg och snickeri branschen

Vår specialitet ligger inom köksmontering och badrumsrenovering, men vi ombesörjer även totalrenovering om du önskar. Tack vare vårt skickliga team av hantverkare, byggarbetare och övriga medarbetare kan vi uppfylla dina förväntningar oavsett projektets storlek. Vi kan utföra alla moment i en totalrenovering såsom demolering, VVS, plattsättning och måleri.

Priset för en totalrenovering varierar beroende på olika faktorer såsom projektets storlek, valda material och installationer. Du är välkommen att begära gratis offert på totalrenovering. Vi tar då fram ett transparent prisförslag med reservation för vissa delar som kan behövas justeras under projektets gång.

Om du vill göra om hemma är det oss du ska kontakta eftersom vi har resurser för att utföra både köks- och badrumsrenovering. Därutöver kan vi även hjälpa dig med nybyggnation av olika hus. Då ombesörjer vi antingen hela projektet eller enstaka moment, men i regel anlitas vi som ansvarig entreprenad.

  • Proffs på olika metoder – vi bygger hus både med monteringsfärdiga block, samt med lösvirke.
  • Flexibel planering av drömhuset – ibland är projektet ritat av arkitekt, andra gånger är det kunden själv som ritar.

 Tillsammans med dig planerar vi sedan ditt nybygge utifrån förutsättningar och önskemål. Vi ser till att våra samarbetspartners finns tillhands för att bistå med expertis inom alla områden projektet omfattas av.

Anlita oss för badrumsrenovering i alla typer av fastigheter eller låt våra hantverkare renovera ditt kök. Vi har många års erfarenhet av både nybyggnation och renovering åt privatpersoner och företag. Inget uppdrag är för stort eller litet för oss på Muzliukaj Construction, vi hittar alltid rätt lösning till just ditt projekt!

Hör av dig till oss om du vill veta priser på badrumsrenovering eller begär gratis offert på köksrenovering. Vi kan även i vissa fall göra hembesök för att i bästa mål planera jobbet och ge dig mer konkreta prisuppgifter från start.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.