Nybyggnation

Muzliukaj Construction

Hela ditt byggprojekt

Ett hus kan få nytt liv genom små och lätta justeringar. Eller om du vill ha en större förändring kan det vara något värt att investera i din bostad. Renovera din fasad, lägga nytt golv eller ett nytt kakel i badrummet. Vi hjälper dig och vi utför naturligtvis även dessa tjänster fristående från övriga tjänster. Ingenting är omöjligt och vi ser till att din renovering blir lyckad. Så oavsett om du ska göra en nybyggnation med altan, garage, förråd eller kanske ett nytt hus kan vi hjälpa till. Vi på Muzliukaj Construction är alla professionella och vi tar på oss ansvaret för hela ditt byggprojekt.

Muzliukaj Construction löser hela projektet

När du som kund väljer att anlita oss på Muzliukaj Construction får du alltid kontakt med engagerade snickare som hjälper dig med hela nybyggnationen oavsett om projektet är stort eller lite mindre.

Vi ser till att samordna och kommunicera med både elektriker, målare, grävare och andra som behöver anlitas för att nybyggnationen ska bli färdig. Vi har också nära samarbete med flera underentreprenörer, och vi anlitar bara personer och företag vi har högsta förtroende för och som vi vet utför gott arbete.

Genom hela nybyggnationen håller vi olika byggmöten där även du som kund får vara med. Här kan alla önskemål och funderingar tas upp, och inget får lämnas åt slumpen när det gäller ditt projekt. För oss är det extremt viktigt att du blir helt nöjd med din nybyggnation.

I samband med en nybyggnation vill vi alltid hålla en nära kontakt med dig som kund och allt arbete utförs självklart med yrkesskicklighet för att du ska bli helt nöjd. Om du vill ha hjälp med din nybyggnation är du varmt välkommen att kontakta oss på Muzliukaj Construction.

Proffs på flera metoder

Muzliukaj Construction utför nybyggnationer åt både företag och privatpersoner. Våra kunniga snickare är vana att kommunicera både med dig som kund och med underleverantörer för att slutresultatet ska bli helt perfekt. Vi har självklart kunskap i hur hus och andra byggnader kan uppföras med olika metoder. Vi arbetar både med monteringsfärdiga block samt med lösvirke. Många gånger är husen ritade av arkitekter, andra gånger är det byggnader som kunden själv utformat.

När du anlitar oss för att utföra en nybyggnation kan vi diskutera kring om lösvirkeshus eller blockhus är det bästa valet. Med lösvirkeshus kan allt från stil, storlek och ytskikt bestämmas. Virket kommer ur paket och inget är färdigt. I regel tar det ungefär sex månader att få ett mindre hus klart. Blockhus kommer färdigbyggda i större eller mindre omfattning. Nybyggnationen kan levereras med isolerade ytterväggar, monterade fönster, eller bara med målad panel på insidan. Även takstolar och yttertak kan vara mer eller mindre färdigt vid leverans. När det gäller blockhusen kan vi sätta ihop det på ett par dagar om de flesta delarna är färdiga vid leveransen till platsen där huset ska byggas.

Varför ska du anlita oss?

Det finns flera anledningar till att du bör anlita oss på Muzliukaj Construction för din nybyggnation. Vi har bara proffssnickare och erfaren personal som ser till att bygget blir helt fackmannamässigt. Företaget lyssnar på dig som kund, och vi bygger enligt vad du önskar. Dessutom ser vi till att prioritera kvalitet före kvantitet och du har alltid en personlig kontakt i företaget. Självklart ser vi också till att du som kund alltid är nöjd med ditt nybyggda projekt.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.