Köksrenovering

Komplett team av hantverkare

Är det dags att göra om i köket är det oss du ska kontakta, vi hjälper dig nämligen med all typ av renovering av kök, inklusive montering av nya kök. För att renovera ett kök behövs ett komplett team av hantverkare vilket vi räknar med på Muzliukaj Constrution.

Från medarbetare som demolerar det nuvarande köket till plattsättare och målare. För specifika moment såsom VVS och el har vi mycket goda samarbetspartners. Vi garanterar en effektiv arbetsgång där samtliga renoveringsmoment sker med fackmannamässiga rutiner!

Planering av kök

Våra duktiga hantverkare och projektledare har utfört många köksrenoveringar under årens gång. Därför är du som kund i trygga händer från dag ett när du väljer oss som byggfirma inför en köksrenovering. Vi hjälper dig att planera ditt kommande kök, genomföra renoveringen och även följa upp resultatet.

Vill du rita ditt kök helt utifrån din egen dröm? Inga problem, vi renoverar utifrån dina önskemål och behov. Behöver du en arkitekt för att rita planerna för ett helt nytt kök har vi även den expertisen i vårt nätverk.

Tack vare vår mångåriga erfarenhet som köksrenoverare kan vi också erbjuda dig rådgivning i samband med material och installationer. Våra hantverkare vet vad som krävs utifrån olika fastigheters förutsättningar och kan hjälpa dig att välja rätt. Det gäller allt från vitvaror, köksluckor, dörrar och andra delar som ingår i köksmonteringen.

Behöriga hantverkare

När du anlitar Muzliukaj Construction som byggföretag kan du lita på utbildade och behöriga medarbetare som utför jobbet. Vi är ytterst noga med att vår personal besitter rätt expertis och kunskap inom sitt bestämda område. Därför investerar vi även i kontinuerlig utbildning av både erfarna och nya medarbetare.

 

  • Plattsättare
  • Målare
  • VVS-montörer
  • Grävmaskinister

 

Behöver vi hyra in andra entreprenörer är vi även här noga med att personalen besitter rätt kompetens för det specifika jobbet.

Transparent prisuppgift på kök

Vi försöker i så hög grad som möjligt att ge dig heltäckande prisuppgifter från start. Det kan dock variera beroende på vilken typ av färdiga installationer du väljer. Om vi ger dig en tidig offert baserar vi all beräkning på tidigare genomförda projekt. Det innebär att grundpriserna är verklighetstrogna, men att detaljer i slutändan kan påverka totalbeloppet.

Visste du att det går att göra avdrag för vissa renoveringstjänster i hemmet? Hör av dig till oss för att veta mer om rot-avdrag på köksrenovering.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.