Köksmontering

Ett kök bygggt av Muzliukaj Construction

En hanverkare för flera tjänster

Oavsett om du vill renovera ett redan befintligt kök, eller om du vill montera ett helt nytt sådant kan vi på Muzliukaj Construction hjälpa till. Det spelar ingen roll om delarna ska monteras är nyproduktion eller om de är i bra begagnat skick. Alla köksrenoveringar har en sak gemensamt, och det är att man i regel behöver flera olika typer av hantverkare för att köket ska bli klart. För att dra rör behövs en rörmokare, en elektriker krävs för elen, någon ska måla och en plattsättare kanske ska sätta kakel eller klinker.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund sköter vi på Muzliukaj Construction all kommunikation mellan hantverkarna. Vi sköter också planeringen kring hela köksmonteringen så att du snabbt kan njuta av ditt nya kök.

Rätt inredning

Vi på Muzliukaj Construction har stor erfarenhet av att montera kök och vi kan även hjälpa till att ge råd vid montering och val av vitvaror, köksluckor och allt annat. För att få än fler tips är det inte fel om du pratar med köksspecialisterna på byggvaruhuset.

Ibland kan det löna sig att även besöka mindre köksleverantörer för att få lite mer unik inredning som sedan kan monteras i ditt kök.

Ljussättning

När det gäller köksmonteringen måste du också ha koll på ljussättningen i köket. Den måste planeras redan i början, även om lamporna även kan justeras när köket monterats. Det blir dock betydligt enklare att göra monteringen om man har en vision kring belysning och annat redan från starten.

Dessutom blir det väldigt mycket smidigare om elektrikern med en gång kan dra sladdar till lamporna. På så sätt slipper du tänka på utvändiga kabeldragningar, förlängningskablar och annat.

Övrig tjänster

Vi är ett byggföretag som erbjuder mängder av olika tjänster. Behöver du kakla om, fixa ordning din fasad eller lägga klinkers i hallen?

Eller är du intresserad av en helhetslösning? Som till exempel att lägga nytt golv samtidigt som du renoverar  ditt kök. Eller varför inte gipsa en ny vägg? Vi hjälper dig med hela ditt byggprojekt avsett hur litet eller stort det är.

 

Köksmontering för mindre kök

Muzliukaj Construction hjälper till med köksmontering både i större och mindre kök. Vi kan också hjälpa dig med olika åtgärder som får det lilla köket att se större ut. Vi har till exempel hjälpt till med att klä in vitvaror med panel som matchar köksluckorna.

Vi tipsar också om att använda ljusa färger och att montera skåp eller hyllor som kan dras ut ger mycket förvaring som inte tar så mycket plats.

Hjälp för hemmafixaren

En köksmontering är inget man bör ge sig på om man inte vet vad man gör. Det ingår väldigt många moment i en köksmontering och köksrenovering och mycket ska samordnas. I köket bör man också ha våtrumsbehörighet när man utför rördragningar med mera. På så sätt minskar man risken att fuktskador eller vattenskador uppstår.

Genom att anlita oss på Muzliukaj Construction behöver du inte tänka på något när det är dags för köksmontering. Vi har alla kompetenser som behövs för att köksmonteringen ska bli korrekt gjord.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.