badrumsrenovering

Yrkesskickliga hantverkare

Vi är din expert på badrum och kan hjälpa dig med alla typer av byggprojekt i alla typer av våtutrymmen. Våra yrkesskickliga hantverkare ser till att leverera en förstklassig renovering av badrum, men även tvättstuga för dig som önskar. De har många års erfarenhet och har rätt behörighet för att arbeta med badrumsrenoveringar, el och plattsättning.

Bor du i Västra Götaland och vill renovera badrummet eller tvättstugan? Vi är proffs på badrumsrenoveringar och vi lovar dig ett tryggt, säkert utförande och ett stilfullt resultat.

Helhetslösningar badrum

På Muzliukaj Construction tar vi fram skräddarsydda lösningar för alla typer av badrum och våtutrymmen. Vi samarbetar med specialister inom olika områden för att kunna garantera dig en komplett badrumsrenovering helt utifrån dina önskemål. Oavsett om ditt badrum är stort eller litet kan du lita på ett professionellt utförande och ett snyggt resultat som som håller länge.

För din egen del är det tryggt och enkelt att anlita oss eftersom vi tar hand om allt som berör projektet. Du kan lugnt luta dig tillbaka och bara invänta det slutliga resultatet, det vill säga ditt nya, härliga badrum!

Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

Förutom att utföra badrumsrenoveringar åt privatpersoner i vårt upptagningsområde i Västra Götaland återfinns även fastighetsägare och BRF:s i vår kundportfölj. Det innebär att vi även åtar oss mer omfattande uppdrag där vi renoverar samtliga badrum i en och samma fastighet.

Innan vi påbörjar något arbete är vi noga med att skräddarsy våra tjänster efter dina önskemål och behov. Gäller det ett samarbete med en lokal BRF har vi alltid ett par möten innan projektet drar igång för att säkerställa att vi jobbar utifrån samma mål.

Offert badrumsrenovering

Det kostar ingenting att begära prisuppgifter på önskad tjänst och vi försöker alltid ge dig transparenta uppgifter från start. Ibland kan det vara svårt att ge exakta siffror innan du har valt material eller andra installationer, men vi kan ge dig en ungefärlig offert.

Begär kostnadsfri offert idag, när du bekräftat vårt prisförslag ser vi till att boka in jobbet omgående. Har du funderingar kring en framtida renovering kan våra hantverkare och byggarbetare ge dig tips och råd.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.